A tervezőről

Kiss Szonja vagyok, mintatervező, illusztrátor. Férjemmel, két gyermekünkkel és zűrös külsejű kutyánkkal Szentendrén élünk a Duna és a Pilis ölelésében, olyan inspiráló körneyezetben, mely folyamatos alkotásra ösztönöz. Lenyűgöz a természet közelsége…. ez maga a szabadság.

A minták megszállottja vagyok. Szeretem a színek, formák kifinomult harmóniáját. Alkotásaim belső világomból táplálkoznak, olyan nosztalgikus érzésekből, melyek megmelengetik szívünket.

A tervezés egy kreatív utazás, mely minden munkánál egyedi megoldásokra késztet. A vázlatokat minden esetben kézzel rajzolom, majd az akvarell vagy gouache festés technikáját ötvözöm a digitális tervezéssel. Így jönnek létre a végső alkotások, melyekben különösen kedvelem, hogy magukon viselik a kézi rajzból / festésből eredő tökéletlenséget.

Szelíd tervezés

Gondos odafigyeléssel, empátiával fordulok minden egyes ügyfelemhez. Meghallgatom elképzelésüket, álmaikat, majd közösen meghatározzuk a pontos igényeket. Célom, hogy mindezt egyedi módon keltsem életre, megmutatva a márka valódi értékét.

Munkám során csakúgy, mint a mindennapi életben fontosnak tartom környezetünk tiszteletét, védelmét. A tervezés első pillanatától kezdve szem előtt tartom ezeket a szempontokat.

Külön öröm olyan felelősségteljes, értékteremtő ügyfelekkel dolgozni, akik hasonló szemlélettel alakítják termékeiket, márkájukat.

Szívesen dolgozom együtt olyan felelős gyártókkal, amelyek kiváló minőségű, etikusan gyártott termékeket készítenek.

Hiszem, hogy a körülöttünk lévő tárgyak hatással vannak ránk, befolyásolják hangulatunkat, érzéseinket. Munkámmal igyekszem szebbé tenni otthonunkat, környezetünket.