Logó / Arculattervezés

Egy vállalkozás / márka megjelenésének fontos eleme a logó és ezzel együtt az egész arculat. Tükrözi a cég személyiségét, üzenetet közvetít a leendő vásárlók felé. Megkülönböztet, egyedivé és megjegyezhetővé tesz.

A logó az arculat szerves része, annak első és legfontosabb eleme. A logótervezés során tehát nem “csupán” egy emblémát alkotunk, további arculati elemek is meghatározásra kerülnek, melyek egymáshoz illeszkedve alkotnak egyedi és egységes megjelenést. Az arculattervezés alap elemei: logó, arculati színek, arculati tipográfia (betűkészlet), kiegészítő arculati elemek (formák, ikonok, illusztrációk, képek). Majd mindez megjelenhet különböző felületeken: névjegykártya, boríték, közösségi felületek, csomagolás, cégtábla stb.

Ízelítő korábbi munkáimból

Személyre Szabható Kész Logók

A logókban használt szöveges tartalom csupán mintaként szolgál, mely teljes mértékben személyre szabható. Megrendelés esetén a nevet, kiegészítő szövegeket a vállalkozásod profiljához igazítom. Minden logó egyszer kerül megvásárlásra. Ha úgy érzed  a kézműves stílusban készült logók valamelyike passzolna elképzeléseidhez, keress bátran!

1db instant logó ára: 45 000Ft (az ár az egyszeri szerkesztési díjat  tartalmazza)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dolgozzunk együtt!

Ha tetszik a stílusom, vagy csak kíváncsi vagy valamire, küldj üzenetet!

4 + 13 =